Ja, alltså det hände en jävla massa på vägen mellan min mammas död och när jag träffade min nuvarande man.
 En del är säkert av vikt (ha ha) för storyn, annat inte men de tio besökare jag har per dag vet säkert allt det ändå. Jag sparar iaf på det.
 
Jag gick ner en del.....för vi ville ha barn och behövde ivf-behandling. Det får man inte om man är för fet...så jag gick ner, blev gravid, fick havandeskapsförgiftning och vägde runt 130 i nionde månaden. En hel del av detta var vätska. Mina fötter var som bollar. Köpte foppisar i november i stl 46 och fick bara in tårna....
 
Efter förlossningen gick jag in i min zon igen. Mitt blodtryck gick inte ner. Det borde det gjort, havandeskapsförgiftning försvinner när man väl inte äe havande längre....men inte på mig.
 
jag fick en medicin.
jag fick en till
Tre månader efter förlossningen låg mitt blodtryck,  trots medicin på ett så högt läge att läkaren var orolig på riktigt.
jag skrev in mig på viktväktarna. Gick ner nästan 30 kg och blodtrycket gick ner.
Så hände det.......jag fick först influensan och blev liksom inte riktigt frisk på länge och kilona började jrypa tillbaka.
 Sen fick jag det där jobbet....som verkade helt fantastiskt på papper...och under intervjun. ....och srn stod jag och svabbade golv trots akademiska meriter som skulle använts till annat.
stressen kröp i mig. Jag mådde sämre och sämre och gick upp mer och mer i vikt och var snart över 110 kg igen.
 
Jag sökte nytt jobb. Jag var tvungen.
 På intervju frågar en chef
-när gjorde du sist något som var för dig och ingen annan.
 Jag kunde inte svara för jag mindes inte........
 
jag åkte hem, bokade 180 min massage och ringde läkaren. Jag hade blivit så slutkörd av stressen på mitt skitjobb att jah svettades floder på nätterna, fick yrselanfall och orkade inget hemma. Jag ville kolla upp det en gång för alla.......och så ville jag ha en remiss.