Aj fy fan så inni helvete ont!!! 
Rakt under höger bröst gjorde det så fruktansvärt ont. Jag hade en mask med syre över munnen och ont i halsen men fick ändå kontakt med en sköterska som frågade om jag hade ont. Jag nickade och hon bad mig peka var.
 När jag pekat frågade hon hur mycket ont och bad mig gradera med hjälp av fingrarna och tio fingrar åkte upp...och en fot med viftande tår.
 
jag fick ett skratt och en injektion och tio sekunder senare fick sköterskan ett fylle-leende och en tumme upp.
Halsen kändes öm. Som om jag hade svalt taggtråd.
 En sköterska förklarade att det kunde bli så efter slangen som varit nerkörd i halsen under operationen och att det nog försvinner snart.
 De ville att jag skulle upp och sitta direkt. Det stod en fåtölj intill min säng som jag med grace av en gravid flodhäst kastade mig mot....
och hoppla. Där kom illamående också. Stod och hulkade luft i några sekunder bara, sen var en sköterska på plats med spypåse och två andra hjälpte mig på plats i fåtöljen.
Jag fick en medicinkopp med vatten. Jag fick inte mer åt gången men de 30 millilitrarna smakade gudomligt och jag ville ha mer.
 Jag satt i en halvtimme och personal kom och sa att jag kunde lägga mig i sängen igen men envis som jag är föredrog jag att sitta där och bara ta in allt.
 Att det här är verkligen sista chansen. ..sabbar jag detta är jag dömd att för evigt vara fet. Det är nu eller aldrig....