..har gått så där. jag har ätit så jag känner mig fyrkantig, fått ett litet plus på vågen vilket bevisar att jag har ätit för mycket, inte bara att jag har känt som om jag gjort det.
Sen blev jag jättesjuk i mitten av veckan.. vet inte riktigt vad som hände. FRUKTANSVÄRD huvudvärk och bara helt galet trött på ett otäckt och obehagligt sätt...alltså...ätit för mycket? Dagisvirus (nu när förskolan kört igång igen)?? eller bara trött (vilket inte egentligen stämde för kroppen kändes inte trött, bara mentalt trött, tung och yr....
 
SÅ nu får jag ställa om igen, mindre mat än förra veckan, mer än förrförra, mer träning (för den har jag ju tappat de sista två veckorna)
 
Har köpt ett Attract motionsband  (rosa ) och det blev ett par nya träningsskor för inomhusbruk då mina andra fått springa ute under våren/sommaren.
 
Sen är jag lite inne på en PT, online så klart för jag har inte den fysiska möjligheten att åka till ett gym och träffa en PT. Jag testade ju med Olga, min husgud Olga...men jag fick verkligen inte till det och tyckte det faktiskt var ganska opersonligt. Jag behöver den nära personliga kontakten. Olga är billig dock och för den som inte har den typen av behov som jag har så funkar det skitbra, det vet jag då jag känner flera som kört för henne. OCH jag gillar hennes träningsfilosofi och hennes böcker, och hennes blogg... ja ni hajar.
 
Mitt i detta har jag fått ett erbjudande om något annat i privatlivet....vi är inte riktigt på samma sida maken och jag, och det är ovanligt. Han brukar stå bakom mig vilket får mig att bli rädd...jag vill verkligen göra det här men eftersom han tvekar (och han brukar ha rätt) så vet jag inte om jag vågar försöka ens. Sen berättade han varför han tvekade och då inser jag att han faktiskt inte förstår ens, inte vet hur dessa saker fungerar trots att han säger att han gör det..förstår alltså och vet.....Jag får köra det ett par vändor till både inom mig och med honom och kanske med andra. OM något låter för bra för att vara sant så är det ju oftast det, men å andra sidan så måste man våga för att vinna
 
Ny vecka. Nya tag och dags att ta upp träningen igen. Tänkte jag skulle gå till gymet någon dag i veckan också, kör på lunchen och äter vid skrivbordet för att få tiden att räcka.
Skulle behöva en Nanny som hämtar och lämnar på förskolan så hade det funnits lite mer tid mitt i allt kaos *S*